Sport vakantie - Duikvakantie

Op deze pagina vind je de beste aanbieders van sport vakanties op het gebied van duiken.

Thomas Cook biedt een gevarieerd aanbod aan duikvakanties. Hier vind je de mooiste duikbestemmingen, 

zoals Egypte, Malediven, Thailand en de Nederlandse Antillen. Dus zowel bestemmingen ver weg als rond de Middelandse en Rode zee.

Thomas Cook Nederland is één van de grootste reisorganisaties in Nederland. Tot de organisatie behoren de touroperators Neckermann en Vrij Uit en het retailmerk Thomas Cook. In totaal werken er zo'n 1000 medewerkers bij Thomas Cook Nederland. Jaarlijks kiezen 1,3 miljoen Nederlanders er voor om hun vakantie door Thomas Cook te laten verzorgen. Duikvakanties boek je snel en voordelig bij Thomas Cook. 

Klik hier om naar het aanbod van Thomas Cook te gaan.

 

Egypte.nl is dé Egypte specialist op internet! Zij bieden o.a. een scala aan kwalitatieve duikreizen. Het aanbod is duidelijk, goed en gemakkelijk online te boeken. Klik hier om naar het aanbod duikvakanties te gaan.

Als er drie redenen zijn om naar Egypte af te reizen valt het duiken in de Rode Zee hier zeker onder. De scuba-duiker voelt zich in Egypte als een vis in het water. Weinig landen zijn zowel boven als onder water zo indrukwekkend als Egypte. Door de fantastische locaties in de Rode Zee groeiden langs de kust vergeten vissersplaatsjes uit tot bruisende duikoorden. Wilt u wel duiken, maar zwemt u zelf niet in het geld? De duikreizen naar Egypte zijn ook nog eens voordelig!

http://www.Sportvakantie.info © 2010 All Rights Reserved 

sportvakantie.info - duiken