Sport vakanties - Survival

Op deze pagina vind je de beste aanbieders van sport vakanties op het gebied van Survival vakantie en outdoor activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen.

Ben je onder de 19 jaar en wil je zonder je ouders op een zomerkamp vol avontuur en spanning? Kijk dan eens bij op zomerkampen.net


Labyrinth biedt je een ruime keuze van vakanties door heel Europa en ver daarbuiten.

Zij zijn daarin beslist anders dan anderen, want de reizen zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens passend bij wie jij bent. Zij hebben vakanties voor verschillende leeftijds-groepen, voor families en 1-oudergezinnen. Ook outdoorspecials, rondreizen, breaks en wandelvakanties vind je op deze site terug. Naar Labyrinth.

 

Simbo biedt uitstekende vakanties in het teken van survival. Speciaal voor Kids en jongeren. Je kun hier eenvoudig zoeken op verschillende leeftijdscategorien tussen de 4 en 21 jaar. De onderdelen

zijn op leeftijd aangepast. En altijd begeleid door professionals. Er zijn vakanties beschikbaar in zowel Nederland als het buitenland en je kunt direct zoeken op bepaalde schoolvakanties. Bekijk hier meteen het aanbod van Simbo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.Sportvakantie.info © 2010 All Rights Reserved.  


 

 

Kleding en andere survival spullen nodig?